Reçel çeşitleri

Meyvelerin özünü kullanarak hazırlanan karışımlardan oluşan reçeller, uzun yıllardır sofralarımızda tükettiğimiz gıdalardan biridir. Temelinde kullanılan meyvenin tadına göre tatlı, ekşi ve tatlı- ekşi aromaları olabilen reçeller özellikle kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerindendir. Yapımı oldukça pratik ve kolay olan reçel çeşitleri, mevsiminde toplanan meyvelerden her mevsim vitamin ve mineralleri depolamamızı sağlamaktadır. Birçok meyveden yapılabilen reçel çeşitleri, sofralarımızda lezzet ve sağlığı birleştirmekte ve tatlı ihtiyacını en doğal şekilde vücutta karşılamamızı sağlamaktadır.

Tatlının en doğal hali!

Antep Hatay Yöresel, en taze meyvelerin özünden hazırladığı reçel çeşitlerini, sağlıklı ve doğal bir şekilde siz kullanıcılarının sofralarına sunmaktadır. Çilek, kayısı, incir, şeftali, böğürtlen, dut gibi çeşitli birçok meyveden yapılabilen reçeller, en tatlı sağlıklı kahvaltılık ürünleri oluşturmaktadır. Öğün aralarında da tüketime oldukça uygun olan reçel çeşitlerinin en doğalına rahatlıkla ulaşmanız için Antep Hatay Yöresel, Türkiye’nin her bölgesine güvenli alışveriş yöntemi ile ürünlerini göndermektedir.