Bakliyat çeşitleri

Yaş sebzelerin kurutularak meyvelerinden elde edilen tohumlarından ortaya çıkan bakliyatlar, yüksek protein ve besin değerleri ile sofralarımızda sıklıkla yer almaktadır. Yüksek protein ve besin değeri içeren baklagiller bu bağlamda insan vücudunda çeşitli rahatsızlıkları önüne geçmekte ve vücudun ihtiyacı olan besin değerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Birçok çeşidi bulunan bakliyatlar bir diğer adıyla baklagiller, kültürel olarak yörelerine göre birçok farklı kullanıma sahiptir. Bulgur, mercimek, pirinç, nohut gibi çeşitleri olan bakliyatlar yemeklerin içerisine ek olarak kullanıldığı gibi sade olarak bir yemeğin ana maddesi de olmaktadır. Bakliyatlar elde ediliş şekillerine göre kullanım alanlarına ayrılmakta buna bağlı olarak kullanıcılara sunulmaktadır.

En doğalını sizin için getiriyoruz!

Gaziantep’in en doğal lezzetlerinden baldo pirinç, kırmızı mercimek, köftelik bulgur, nohut, pilavlık bulgur çeşitleri ile Antep Hatay Yöresel, Türkiye’nin her bölgesinde kullanıcılarına gönderim sağlamakta, Antep Hatay Yöresel ürünler, el yapımı ve tazeliğini paketinin içine sığdırmış çeşitli bakliyat çeşitleri ile müşterilerine bir tık uzaklıktadır. Gaziantep yöresel ürünler online satış sektöründe yer alan Antep Hatay Yöresel, çeşitli ürün kategorileri ile evinize doğallığın kapılarını açmak mümkün!