Kuruluk çeşitleri
Taze sebzelerin geleneksel yöntemler ile kurutulması sonucu hazırlanan ve her mevsim kullanıma uygun olan kuruluklar, eşsiz lezzetleri ile sofralarımızda yer almaktadır. Çeşitli sebzelerin kurutulması ile elde edilen kuruluklar, sebze içerisindeki vücuda yararlı vitamin ve mineralleri barındırmakta, her dönem aynı tazelikte kullanmanıza imkan vermektedir.
Yaz mevsiminde taze bir şekilde ulaşabildiğimiz birçok sebzeye kış aylarında da aynı tazelikte ulaşabilmek için hazırlanan Antep kurulukları, her mevsim sebze kullanımına olanak sağlamaktadır.
Antep Hatay Yöresel, lezzetli ve sağlıklı kuruluk çeşitlerini kullanıcılarına özel ev yapımı ve tamamen organik hazırlamakta bu sayede yemeklerinizde güvenle kullanmanızı sağlamaktadır. Dolmalık biber ve dolmalık patlıcan gibi çeşitli kuruluk çeşitleri sayesinde her mevsim taze ve doğal ürünler ile yöresel yemekler yapmanızı mümkün kılan Antep Hatay Yöresel lezzetleri, sofralarınızda!
Organik ve taze kuruluklar için tıkla!
Antep Hatay Yöresel, organik bir şekilde üretilmiş sebzeleri en taze ve doğal haliyle kullanmanız için her zevke ve tercihe göre kuruluklar üretmektedir. Mutfağınızda çeşitli yemeklerde kullanabileceğiniz kuruluk çeşitleri ile hem sağlıklı hem lezzetli sofralar hazırlamak artık çok kolay! Sofralarınıza sağlıklı ve organik karışık kuruluk, kuru acı atom biber, kuru acı biber, kuru acur, kuru çiçek bamya, kuru doğranmış patlıcan, kuru domates, kuru kabak, kuru patlıcan, kuru tatlı biber gibi çeşitli alternatif kuruluk çeşitleri sunan Antep Hatay Yöresel, Türkiye’nin her bölgesine güvenli ödeme yöntemleri ile hizmet sunmaktadır.